MENU

Art Direction

Daniel Ost is meer dan bloemsierkunst. We staan synoniem voor schoonheid, want echte creativiteit heeft geen grenzen. Onze team bestaat uit niet alleen uit bloembinders, maar ook interieur- en tuinarchitecten, productontwikkelaars, en veel meer… Of je nu op zoek bent naar interieuradvies, het design van een product, een (florale) huisstijl voor je winkel of hotel, we zijn er voor u. Onze team van ervaringsdeskundigen staat klaar voor al je creatieve uitdagingen. Een postzegel voor de Britse Post? Gedaan! Een nieuw ontwerp voor een Coca-Cola flesje? Check! Je merkt het zelf, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Na een ongedwongen babbel gaat het team meteen aan de slag. De beste ideeën worden vervolgens onder de vorm van aquareltekeningen gepresenteerd en dan is de keuze aan jou. Het eindresultaat wordt tot in de fijnste details uitgewerkt en is steevast een lust voor het oog! Benieuwd?

Tomorrowland, Antwerpen (België), 2015

Tomorrowland is een grootschalig Belgisch outdoor dance-evenement in Boom, nabij Antwerpen. Gedurende 3 jaar verzorgden Daniël en Nele Ost de spectaculaire florale decoratie in de ‘Garden of Madness’, een exclusief tijdelijk gebouw dat op pontons drijft.

Kerstdecoratie Imperial Hotel, Tokio (Japan), 2009

Meerdere malen werd Team Ost gevraagd om de kerstdecoratie te verzorgen in het prestigieuzen Imperial Hotel in Tokyo. In het iconische gebouw van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Webber werd onder andere de lobby versierd met deze magische installatie.

Modeshow Dries Van Noten, Parijs (Frankrijk), 2006

In 2006 decoreerde Team Ost de catwalk voor de zomershow van de Belgische modeontwerper Dries Van Noten in Parijs. Tegenwoordig werken veel modeontwerpers samen met bloemisten, maar de samenwerking toen was de eerste in haar soort.

Kunstinstallatie Christie’s, Parijs (Frankrijk), 2007

Ehendunt, sinciis endaeseque nisquunto quis esequis ea ipiciist aute est, versper spellore vellendit earcidit ommo is mo testis ex evellate si blaborepror sequis ea nonecabore nem id ma iusam faceari tatempe lenihic aessequ iatquo doloreiur?