MENU

Evenementen

De florale decoratie kan je evenement maken of kraken, dat is wat we de afgelopen jaren hebben geleerd. Ons team heeft de meest uiteenlopende evenementen gerealiseerd. Van een Koninklijk huwelijk en een gigantisch bedrijfsfeest, tot een intiem verjaardagsfeest of een gezellig familiediner. We have done it all.

We proberen iedere keer adembenemende decoraties te maken, zodat zowel de klant als de gasten betoverd raken door de verfijning, esthetische kracht en schoonheid. Uitmuntendheid zit in de details, en vanuit deze overtuiging tekenen we bloemendecoraties voor ’s werelds meest geraffineerde feesten. Ons ervaren team kan het feest waar u van droomt in perfecte banen leiden. Hieronder enkele verwezenlijkingen, en vele andere op verzoek:

Koninklijk Huwelijk, Ajman (VAE)

Een majestueus huwelijk in het Emiraat van Ajman in samenwerking met Designlab Experience. Omgeven door palmbomen en zandduinen werd een heus huzarenstukje uitgevoerd.

 

Koninklijk Huwelijk, Abu Dhabi (VAE)

Het werk van Daniël en Nele Ost is enorm gegeerd in het Midden-Oosten. Het is dan niet verwonderlijk dat ze werden aangesteld door de Kroonprins van Abu Dhabi om de florale decoraties op zijn huwelijk te verzorgen.

Tafeldecoratie voor Takashimaya, Tokio (Japan)

 In 2009 werd Daniël Ost uitgenodigd door het luxe warenhuis ‘Takashimaya’ voor een serie tafeldecoraties. Het gebouw en het interieur werden eind jaren 1990, als eerste warenhuis ooit, beschermd als ‘belangrijk cultureel erfgoed’.

Galadiner Erasmusfonds, Terhulpen (België), 2004

Meer dan 25 jaar lang heeft Team Ost de decoratie verzorgd van het jaarlijkse galadiner van het Erasmusfonds in het kasteel van Terhulpen bij Brussel.

Tijdens dit liefdadigheidsevenement werd er geld ingezameld ten voordele van wetenschappelijk onderzoek in ziekenhuizen.

Privé Huwelijk, Waasmunster (België), 2008

Een intiem huwelijksfeest in een stoeterij in België. De discrete tafelversiering bestaat onder meer uit witte takjes met een twintigtal soorten witte bloemen zoals geurerwten, rozen en Eustoma.

Koninklijk huwelijk, Riyad (Saudi-Arabië), 2012

Voor een opulent huwelijksfeest in het woestijnklimaat van Riyad ontwierp Team Ost reusachtige zuilen en zonneschermen met kleurrijke Kalanchoë.